Átrium Színház

Bezárja kapuit az Átrium. See more Page transparency See all.


Foto Kurucz Agnes Talk Show Scenes

A jegyárakról kedvezményekről akciókról az elfogadott fizetőeszközökről és fizetési módokról itt olvasható tájékoztatás.

. 1 day agoKözösségi adományok menthetik meg az Átriumot. A következő hetekben lehet látni az utolsó előadásokat. Nem tudjuk tovább tartani.

Átrium Színház 20212022 Színház Musical Szép Elfogyott Júl. A kulturális TAO támogatások eltörlése ágyazott meg annak a helyzetnek mely az Átrium bezárásához vezethet nyilatkozta a Zsedényi Balázs a színház operatív menedzsere a Portfolio Checklist pénteki adásának. Kérjük nézőinket a színház házirendjének tűz- és balesetvédelmi előírásainak betartására.

Az épületben dohányozni a színházterembe szúró- vagy vágóeszközt sérülés okozására alkalmas eszközt bevinni tilos. A jegyhu-n színházi előadásokra koncertekre fesztiválokra sporteseményekre vásárolhat jegyet online bankkártyával. Az előadást melyet Urbán András rendez március 12-én mutatják be Budapesten.

A főváros kulturális életének egyik meghatározó színháza becsukja kapuit. Getty Images-1341508668 mást nem tudunk írni mert nem lehet szavakkal kifejezni amit most érzünk Rúzs Óriási a baj ellehetetlenült az Átrium Színház nem tudják tovább folytatni a működésüket az már nem rentábilis. 28-án csütörtökön két előadást is kínálunk nektek este fél 8-kor Az.

Jelen pillanatban úgy áll a helyzet hogy a következő hetekben az Átrium utolsó előadásait láthatják akik jegyet váltottak rá. 1 day agoBajban az Átrium heteken belül bezárhat a színház 24hu 2022. Az Átrium és a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház közös produkciójában készül A trianoni csata című produkció.

Jegyek vásárolhatók továbbá online bankkártyával kezelési költség nélkül az atriumjegyhu oldalon az atriumhu jegyvásárlás linkjei ide mutatnak. Az Átrium fb-oldalán megjelenő anyag felhasználása újraközlése előzetes engedélyhez kötött. Átrium Béres Márta szólóelőadása egy csodálatos vajdasági színésznő életének mozaikképeit tárja elénk.

Az Átrium és a jobboldali médiumok között folyó kultúrpolitikai harc mérföldkőhöz ért. 8 hours ago3 635 942 forint érkezett felajánlásként az átriumhoz egyszeri támogatásként mecénás klub-tagságként székkeresztelőként június 27. Az épületben dohányozni a.

A korábban Május 1. Az utolsó Az Őrült Nők Ketrecét az utolsó Igenist az utolsó Isteni végjátékot és így tovább. Reális és szürreális vagány és üde színfoltja a Kosztolányi Dezső Színház repertoárjának - egy szerethető izgalmas utazás a túlzások és realitások talaján.

Itt a vége bezárják az Átrium Színházat. 1 day agoAz Átrium Színház független színház amelynek alkotói között szerepel többek között Alföldi Róbert Gyabronka József Hernádi Judit Farkas Franciska Ember Márk és még sokan mások. Átrium 1024 Budapest Margit körút 55.

De ha muszáj másnak mutatnod magad mint aki vagy. Az utolsó Az Őrült Nők Ketrecét az utolsó Igenist az utolsó Isteni végjátékot. P 1930 Isteni végjáték David Javerbaum Átrium Színház 20212022 Színház Vígjáték Szép Elfogyott Ajándékozzon jegyhu ajándékutalványt.

A bogyósgyümölcskertész fia Háy János Átrium. Színházjegy koncertjegy zene. Az ajándékutalvány a jegyhu rendszerében használható fel az elérhető programokra színház koncert fesztivál sport történő jegyvásárláskor.

Kérjük jelezze ebbéli szándékát a mar. 6 hours agoForráshiány miatt bezár a budapesti Átrium. Az Átrium korábban többször kért segítséget közösségi platformjain ugyanis nem kapott kormányzati.

Az Átrium Színház vezetősége tegnap tette közzé a hírt hogy dolgozóinak nagy részét el kellett bocsátania és jó eséllyel az utolsó előadásokat láthatják a nézők. Között közölte a facebookon a színház amely csütörtök este jelentette be hogy végleg ellehetetlenült a működésük több kollégájuknak kénytelenek voltak felmondani és tíz év működés után be kell. Ennek kapcsán készült interjú Kucsov Borisz színművésszel.

A mai naptól az Átrium csapatának sok kiváló tagja a felmondási idejét tölti hangzik az a csütörtök késő este megjelent Facebook-poszt. A Kultúrbrigád és az Átrium előadása Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely ahol mindenki az lehet aki. A színház a Facebook-oldalán jelentette be hogy a támogatások hiánya olyan helyzetbe sodorta őket amelyben az intézmény fenntartását nem tudják megoldani.

ÁTRIUM SZÍNHÁZ BISZTRÓ GALÉRIA 1024 Budapest Margit körút 55. Hogy az Átrium Színház ajánlatairól programjairól rendezvényeiről és egyéb híreiről. 1 day agoHeteken belül bezárhatja kapuit Budapest közismert független színháza az Átrium.

26-án kedden este 8 órakor Zolbert - Focus lemezbemutató koncertjével kezdjük a hetet majd 27-én szerdán este fél 8-kor A bogyósgyümölcskertész fia című előadásunk lesz látható a Bisztrószínpadon. 36 20 382 0997. Moziként is ismert impozáns Bauhaus épület Átrium Film-Színház név alatt november 26-án nyitott meg ismét mintegy évtizedes bezártság után.

HETI ÁTRIUM Ezen a héten is várunk szeretettel e heti programunk. Ha minden úgy marad ahogy. Gazdasági fronton vesztésre áll a művészeti intézmény több munkatárs már a felmondási idejét tölti.

Httpwwwatriumfilmszinhazhu 36 20 382 0997 jegyatriumhu Price range Art Gallery Performance Art Theatre Kedves látogatónk. Színház kávézó rendezvények galéria ifjúsági előadások közösségi hely prémium tartalmak. Nagyon szomorú hírt közölt az Átrium Színház Átrium színház bezár Fotó.

Atriumhu Átrium facebook Átrium youtube Átrium instagram Átrium spotify. Kérjük nézőinket a színház házirendjének tűz- és balesetvédelmi előírásainak betartására. Jelen pillanatban úgy áll a helyzet hogy a következő hetekben az Átrium utolsó előadásait láthatják akik jegyet váltottak rá.

Jelen pillanatban úgy áll a helyzet hogy a következő hetekben az Átrium. 0838 Nem tudják tovább tartani a frontot. Átrium Film-Színház Újra megnyitotta kapuit az Átrium.

Vagy épp az aki lenni akar.


Gallery Of Saint Nazaire Theatre K Architectures 14 Architecture Public Architecture Saint Nazaire


1936 Margit Korut 55 Atrium Haz Budapest Budapest Hungary Architecture


Pin By Atrium Film Szinhaz On Ad6kap6 Mikulas Az Atriumban Holiday Decor Holiday Decor


Pin By Atrium Film Szinhaz On Atrium Film Szinhaz Basketball Court Court Basketball


Az Egykori Majus 1 Mozi Jelenlegi Elotere Bauhaus Scenes Talk Show


Biro Kriszta Foto Kincses Gyula Painting Art


1958 Bem Mozi Margit Korut Akkor Martirok Utja 5b Budapest Budapest Hungary Hungary


Kozzeteve Itt Atrium Haz


Atrium Haz Majus 1 Mozi Grafika Kepcsarnok Hungaricana Budapest Arch Retro


Pin By Atrium Film Szinhaz On Ad6kap6 Mikulas Az Atriumban


Pin By Atrium Film Szinhaz On Atrium Film Szinhaz Street View Building Landmarks


Pin By Atrium Film Szinhaz On Atrium Film Szinhaz Conference Room Conference Room Table Home


Foto Ittlakunk Hu Home Home Decor Furniture


Kozzeteve Itt Budapest


Pin By Atrium Film Szinhaz On Atrium Film Szinhaz Building Multi Story Building Structures


Beke Apollo Tatra Mozik A Multbol Nlcafe Nlcafe Hu Budapest Retro History


Pin By Atrium Film Szinhaz On Atrium Film Szinhaz Art Deco Architecture Atrium House Budapest


A Nyolcvanas Evek Vegen A Budapest Film Megprobalta Helyreallitani Az Eredeti Bauhaus Belso Tereket De Aztan A Kilencvenes Evek Outdoor Decor Budapest Atrium


Atrium Film Szinhaz Budapest Hungary Budapest Hungary

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel